Podijeli članak

Mirko Filipović borit će se protiv starog znanca, Roya Nelsona, na Bellatoru 216. Bit će to njihova druga borba. U prvoj je nokautom slavio Roy Nelson, ali sada je favorit Cro Cop.

U nedjelju, 17. veljače, od 4 ujutro možete pratiti Bellator 216 na kojem će se u trećoj borbi večeri boriti Cro Cop i Roy Nelson. To bi značilo da će hrvatski borac kročiti oko pet sati ili nešto kasnije.

Ovu borbu moći ćete pratiti uživo na streamu stranice Gol.hr.

Bit će to njihova druga borba, osam godina nakon što je Nelson tehničkim nokautom dobio Mirka u UFC-u. Mirko u meč ulazi s devet pobjeda zaredom, nije izgubio više od pet godina, dok je Nelson u negativnom nizu od dva poraza. 

Bilo kako bilo, kladionice u ovom meču Mirka ističu kao favorita. Koeficijent na pobjedu Mirka je 1.45, dok je na pobjedu Nelsona on između 2.60 i 2.80. Kladionice su tako odlučile - Mirko je poprilični favorit u ogledu protiv Roya Nelsona.

Hrvatski borac sad dobro zna što može očekivati od Nelsona, a i statistika je na njegovoj strani. U 'uzvratnim borbama' Mirko dosad nije izgubio, dok je Matt Mitrione u svojevrsnom revanšu porazio 'Big Countryja'.