Podijeli članak

Zasigurno ne postoji mlada majka koja barem jednom nije čula "dobronamjerni" savjet ili kritiku kamufliranu u pitanje. U taj poveći broj otkako je postala majka ulazi i Ella Dvornik, koja sa svojim obožavateljima dijeli dobar dio svog privatnog života. To naravno privlači one koji imaju savjet ili kritiku za nju.
 

Ni na blagdane nisu posustali pa dok je Ella dijelila dirljive obiteljske fotografije s bebom Balie Dee, oni su samo vidjeli nered oko nje.

"Sretan Božić, uz jedno malo pitanje. Da li ti ikada počistiš kuću?! Jer uz skoro svaku tvoju objavu ja ne primijetim ono što bih trebala. Vidim samo nered. Možda ti to tako voliš, ali meni je jako ružno. I ja sam mama bebe od 3 mjeseca, da ne bi bilo joj što ti znaš, ne stigne se od bebe. Eto, baš me zanima, jer mi uvijek to prvo upadne u oko. Lijepo sam pitala da li to tako mora biti ili je to njezin kreativan nered. Vjeruje da nisam jedina koja je to primijetila, ali meni je stvarno ružno, pokvari svaku objavu", napisala joj je jedna pratiteljica.

Ella se tim komentarom nije previše zamarala.

"Koju svaku objavu? Ne znam, evo baš gledam objave. Ali ako vidiš nered onda je moj odgovor - to tako mora biti", odgovorila je.

Kako piše Index, Ellu su poduprle i druge majke.

"Ima li čija kuća da danas nije u 'neredu', na ručku desetak ljudi, isto toliko jakni, obuće, isprlja se sve suđe, jede se do iznemoglosti… Ja sam na ovoj fotografiji vidjela da su se oni lijepo proveli", napisala je druga pratiteljica.