Podijeli članak

Mnoge strane, ali i domaće zvijezde, osim svojih profila na društvenim mrežama, rado otvaraju one posvećene njihovoj djeci, a neki idu toliko daleko da kreiraju račune na Instagramu za svoje kućne ljubimce. Istim putem krenula je i blogerica Ella Dvornik te je svojoj dvomjesečnoj kćerkici Balie Dee već otvorila profil na Instagramu, a prati ga gotovo tri tisuće ljudi.

Iako ima tek dva mjeseca, kći blogerice Elle Dvornik i njezinog zaručnika Charlesa Pearce, Balie Dee, već ima otvoren profil na Instagramu. Otvorila ga je njezina mama, na njemu ima 26 objava, a već ju prati gotovo tri tisuće ljudi.

Kako je Ella napisala u opisu profila, on je otvoren iz zabave. Malena Balie Dee rođena je 12. studenog, tri tjedna prije službenog termina u zagrebačkoj privatnoj poliklinici, a ime je dobila po otoku Baliju, na kojem su Ella Dvornik i Charles Pearce imali jedno od 'najznačajnijih putovanja'. Drugo ime, Dee, označava zvuk imena pokojnog oca blogerice, pjevača Dine Dvornika, ali je i skraćenica imena Charlesove majke Deirdre. 

Otkako se rodila, njezini roditelji, ali i ponosna baka Danijela Dvornik, iz dana u dan svoje pratitelje na društvenim mrežama uveseljavaju raznim fotografijama malene princeze, koja sad već neodoljivo nalikuje na svog oca Charlesa Pearcea.
 
 

A post shared by Balie Dee (@balie_dee) on