Podijeli članak

Predsjednik Gradskog odbora HDZ –a BiH Mostar Damir Džeba primio je u četvrtak, 24. svibnja 2018. godine u Domu HDZ-a BiH Emila Markića, mostarskoga boksača koji je u Zurichu osvojio titulu prvaka u poluteškoj kategoriji u WBF verziji.
"Čini se da nikada nećemo naći dovoljno prikladne riječi i odgovarajuću čestitku za izvrsne sportaše poput našeg Emila Markića.

Kada je netko, poput njega, toliko borben, energičan i usmjeren na uspjeh on može poslužiti svima nama za primjer da stremimo visoko u našem djelovanju i životnim ciljevima.
Svaka pobjeda naših sportaša istodobno je i poticajem i motiv svima nama. Hvala mu što nas je učinio ponosnim i ovoga puta i što je ime našega grada Mostara i zemlje pronio svijetom kao najbolji veleposlanik sporta. Nadamo se da ćeš ostvariti svoju želju i braniti titulu u Mostaru pred domaćom publikom",  kazao je tijekom prijema predsjednik Džeba.

Emil Markić osvojio pojas po WBF verziji

Mostarski boksač zahvalio se Džebi na srdačnom prijemu i pozvao predstavnike vlasti na veća ulaganja u sport, koja trebaju biti sustavna i strateška, a posebice u segmentu odgoja mladeži i očuvanja njihovog zdravlja.