Podijeli članak

Igrač košarkaškog kluba Brooklyn Nets Džanan Musa odlučio je pomoći onima kojima je najpotrebnije te kupiti opremu bolnici u Bihaću za borbu protiv koronavirusa.

Košarkaš iz BiH odlučio se na plemenit potez nakon što je postalo jasno da je pomoć u opremi nužna kako bi se spašavali ljudski životi.

-Stupili smo u kontakt s dobavljačem i očekujemo potrebne aparate u roku od 15-20 dana i čekamo potvrdu u ponedjeljak. Moj rodni grad Bihać očajnički treba određene stvari, napisao je Musa na Instagramu te dodao: Oprema je naručena po instrukcijama Uprave Županijske  bolnice u Bihaću. Oprema je trenutno jako tražena i skoro pa ju je nemoguće naći, ali smo imali sreću da preko prijatelja dođemo do dobavljača. Apelirao bih na sve koji su mogućnosti da se uključe u pomoć koliko su u mogućnosti. Nadam se da neće biti zastoja u brzoj isporuci.

Musa igra na poziciji krila i smatra se jednim od najtalentiranijih mladih europskih košarkaša. Dženan Musa je igrao za Cedevitu za koju je potpisao u prosincu 2014. godine. S Cedevitom je dvaput osvojio Kup Krešimira Ćosića (2016, 2017) i jednom A-1 ligu (2016).