Podijeli članak

Akcijska superzvijezda i bivši hrvač Dwayne Johnson te komičar Kevin Hart glumit će u akcijskoj komediji Central Intelligence, prenosi Variety. Film kompanije New Line režirat će Rawson Marshall Thurber.

Hart će glumiti računovođu koji je nekada bio srednjoškolska sportska zvijezda. Njega u noći susreta s bivšim razrednim kolegama kontaktira jedan od tadašnjih učenika, kojega su, pak, svi smatrali gubitnikom, no on je danas djelatnik CIA-e (Johnson).

Scott Stuber (Ted, Identity Thief) producirat će komediju u suradnji s Peterom Principatom i Paulom Youngom. Izvršni producent bit će Ed Helms, koji je s Thurberom radio na ostvarenju Millers.

Originalni scenarij napisali su Ike Barinholtz i Dave Stassen, a preradili su ga Sean Anders, John Morris te redatelj Thurber.

Snimanje počinje na proljeće.

Johnson je, među ostalim, angažiran i na filmu Shazam, a u rujnu je putem svoga Twitter profila potvrdio da će glumiti u projektu kompanije Universal Pictures, The Janson Directive. Akiva Goldsman (Insurgent) napisat će scenarij špijunskog trilera temeljena na romanu Roberta Ludluma.

Hart je završio snimanje nastavka hita Ride Along, a njegove komedije The Wedding Ringer te Get Hard bit će objavljene sljedeće godine.