Podijeli članak

Dvadesetjednogodišnja Zvorničanka S.V. i njena šesnaestogodišnja sugrađanka osumnjičene su da su prije desetak dana oštetile više parkiranih automobila u Zvorniku, pričinivši štetu veću od 1.000 maraka. Protiv njih je zvornička policija podnijela Okružnom javnom tužiteljstvu Bijeljina izvještaj kojim ih tereti da su počinile kazneno djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, objavile su Nezavisne.

Djevojke su osumnjičene da su 20. svibnja oštetile četiri automobila i dva caddya u vlasništvu jedne kompanije koji su bili na parkingu. Počupale su retrovizore, brisače, tablice te oštetile i udubile lim na automobilima. - Sumnja se da je svemu prethodila svađa među njima pa su na kraju stradala parkirana vozila - rekao je izvor Nezavisnih. Dodao je da se vjeruje da su djevojke tijekom izljeva agresije rukama i nogama udarale u vozila, a šteta je procijenjena na 1.150 maraka.


Kako je priopćeno iz Policijske uprave Zvornik, policiji je 20. svibnja prijavljeno da je nepoznata osoba, ili više njih, oštetila više teretnih i putničkih automobila koji su bili parkirani na parkingu Rekreativno-sportskog centra Zvornik u Ulici patrijarha Pavla. - Policijski službenici su, poduzimajući mjere i radnje na rasvjetljavanju kaznenog djela i pronalasku počinitelja, operativnim radom na terenu identificirali S.V. i maloljetno lice, za koja postoje osnove sumnje da su oštetili šest parkiranih teretnih i putničkih automobila, na kojima je tom prilikom pričinjena materijalna šteta - dodali su u PU Zvornik.