Podijeli članak

Dopisivanje i video-poziv putem društvenih mreža sa dovitljivom ženom iz Obale Bjelokosti pretvorili su se u noćnu moru Teslićaninu koji ima pedesetak godina, jer ga je ona za nekoliko minuta navela da se skine, a zatim ga ucjenjivala snimkom.

Naime, Mellissa Codis (40) osumnjičena je da je u svibnja sa lažnog Facebook profila, nakon kratke prepiske sa Teslićaninom, započela i video-poziv te ga snimila nagog, a zatim mu tražila 1.500 KM kako to sve ne bi objelodanila.

– Ona je također tijekom tog video-poziva bila gola i muškarca tijekom kraćeg razgovora navela da se skida, a zatim i da spusti kameru niže te skine donji veš, što je on i učinio”, kaže izvor “Nezavisnih”.

Zatim je, kako kaže naš izvor, tako gola žena, uslijed vrelog razgovora nestala sa video-snimka, a njemu priopćila da je sve snimljeno i da će to poslati njegovoj rodbini.

– Rekla mu je da ima određeni rok da joj uplati novac, a kada joj je rekao da nema 1.500 KM, tražila je da joj uplati 200 KM, što je on i učinio – dodaje naš izvor.

Kako saznajemo, kada mu se nakon nekog vremena ponovno javila i zatražila uplatu još 100 KM, on je odlučio da slučaj prijavi policiji.

Kako je priopćeno iz Policijske uprave Doboj, Okružnom javnom tužiteljstvu Doboj podnijeli su izvještaj protiv M.C. iz Republike Obale Bjelokosti, zbog sumnje da je izvršila krivično djelo ucjena.

– Oštećena osoba je u jednom navratu isplatila određeni iznos novca nakon čega je oštećeni događaj prijavio policijskim službenicima naše uprave”, naveli su iz policije.

Podsjećamo da je zbog identične situacije dobojska policija u veljači tužiteljstvu podnijela prijavu protiv Valerije Gomez, također iz Obale Bjelokosti, koja je na isti način ucjenjivala Dobojliju.

Ona je, također putem društvene mreže Facebook, kontaktirala sa sredovječnim Dobojlijom, lažno mu se predstavljajući, a kada mu je uputila video-poziv na Messenger, bila je gola pa ga pozvala da i on uradi isto i da imaju virtualni seks, na što je oštećeni pristao.

Nakon izvjesnog vremena pozvala je Dobojliju zaprijetivši mu da će snimak njihovog virtualnog seksa objaviti ako joj ne isplati određeni iznos novca, a on je pristao te joj u više navrata platio ukupno 700 eura. Kada mu se novčanik ispraznio, slučaj je prijavio policiji, koja je pokrenula istragu i pronašla osumnjičenu.