Podijeli članak

Policija u Beogradu uhitila je A. Đ. (49) zbog sumnje da je proganjao novinarku regionalne televizije N1 Minju Miletić preko društvenih mreža, objavilo je Ministarstvo unutarnjih poslova Srbije, a javlja Anadolu Agency.

A. Đ. se tereti da je preko društvenih mreža i drugih sredstava komunikacije, kao i preko trećih lica nastojao uspostaviti kontakt s voditeljicom televizije N1, protivno njenoj volji.

A.Đ. je uz kaznenu prijavu priveden Višem javnom tužiteljstvu u Beogradu, Posebnom odjeljenju za visoko tehnološki kriminal.

Kurir javlja da je riječ o državljaninu BiH koji je dva mjeseca pratio poznatu voditeljicu Minju Miletić, koja na televiziji N1 vodi emisiju “Novi dan”. Uhićen je prije tri dana u Beogradu, a kako su saznali on je čak iznajmljivao stan u Zemunu i znao svaki njen korak.

Prema njihovim saznanjima, muškarac je nekoliko puta dolazio i na televiziju pokušavajući stupiti u kontakt s Minjom, a znao je čak i općinu u kojoj poznata voditeljica živi.

Poznata voditeljica za Kurir je rekla da za sada ne može ništa komentirati, ali kako saznaju, Bosanac je na saslušanju rekao kako je došao da “pomogne” voditeljici i državnom vrhu, kao i da su poruke koje joj je slao bile političke prirode.