Podijeli članak

Posljednje dvije godine za zagrebačkog glumca Dražena Čučeka nisu bile baš naročito lake. Nakon što se krajem 2018. godine razveo od tadašnje supruge, producentice i scenaristice Jelene Veljače, u travnju prošle godine dao je otkaz u kazalištu Komedija u kojem je bio čak 23 godine. 

U novu godinu uspješni glumac ulazi kao član ansambla kazališta Kerempuh.

No, glumac za Gloriju priznaje kako ga velike životne promjene nisu slomile, već su mu dale potrebni vjetar u leđa, a otkrio je i da bi se mogao ponovno oženiti, iako o tome trenutno ne razmišlja. 

"Poklopio se trenutak u kojem sam shvatio da imam samo jedan život. Želim li ga ovako provesti? Ili želim poboljšati njegovu kvalitetu? Odlučio sam se za ovo drugo. Nekako mi je bilo zgodno sve te stresove, među kojima je bila i renovacija stana, staviti u jedan koš te ih se istodobno riješiti. Sada se i psihički i fizički osjećam dobro", rekao je Čuček. 

Priznaje da mu je razvod dosta teško pao, kao i odvojenost od četverogodišnje kćeri Lene. 

"Bilo je doista teško. Borba između osobnih, moralnih i društvenih demona nije bila jednostavna", rekao je. Glumac je otkrio i što se zapravo dogodilo u braku s Jelenom Veljačom.

"Nedostajao mi je osjećaj poštovanja. Moj osobni prostor, životna vibracija na kojoj funkcioniram nije se poštivala. Kada vam netko okupira teritorij, imate potrebu vratiti ga. Imao sam potrebu vratiti svoj osobni prostor, svoju slobodu, autonomnost i glas", priznao je. 

I dok glumac zazire od medijske eksponiranosti, objave njegove bivše supruge iskaču gotovo svakodnevno, zbog čega bivši supružnici više nisu prijatelji na društvenim mrežama.

"Više nemam uvid u njezine objave. Previše su me uznemiravale pa sam se odmaknuo. Sve sam blokirao i potpuno se izolirao", rekao je Čučak.