Podijeli članak

Starleta Tamara Đurić, kojoj je život bio ugrožen nakon što joj se izlio silikon u zadnjici, prije nekoliko dana je primljena na VMA, a Đurić kaže da joj je zdravlje ozbiljno ugroženo i apelira na mlade djevojke da ne pretjeruju sa silikonima, piše Kurir.

Đurić, koja je 16. travnja primljena na VMA, kaže da je prošla kroz pravu agoniju, koja, kako dodaje, još nije završena.

- Osjećam se jakom i znam da ću sve ovo pregurati. Preživjela jesam, ali još se borim za život i dala bih sve da mogu samo jedan dio svog iskustva da prenesem onima kojima je važno kako izgledaju i koje fizički izgled čini sretnima. Nažalost, ja sam osjetila na svojoj koži i ovo mučenje ne bih poželjela nikome. Ne bih voljela da nijedna žena proživi ovo što se meni dogodilo. Apeliram na mlade i lijepe djevojke da ne pretjeruju s plastičnom kirurgijom - ispričala je Tamara koja napominje da je tek poslije suočavanja sa smrću, shvatila neke stvari.

- Mlade djevojke robuju svom tijelu, a zdravlje je najbitnije. Umjesto da sam bila s obitelji za praznike završila sam u bolnici. Da se na vrijeme nisam javila u stručnu državnu ustanovu, moglo je da dođe i do deformiteta. Ali, hvala Bogu, moje tijelo je ostalo kao što je bilo zahvaljujući pravim stručnjacima. Ukoliko se izvučem iz svega ovoga kao pobjednik, bit ću veliki protivnik plastične kirurgije - zaključila je Đurić.