Podijeli članak

Drami koja se dogodila jučer u Kaštel Štafiliću povod je ljubavna afera. Naime, policija je u utorak oko 15.30 sati zaprimila dojavu da su pola sata ranije u kuću 29-godišnjeg M. R. L. u Kaštel Štafiliću upali otac (53) i sin (23) koji su ga fizički napali i pokušali ga ozlijediti nožem.

Potom su iz kuće nasilno izveli 27-godišnju djevojku koja živi s napadnutim.

27-godišnja djevojka je, naime, prethodno živjela s mlađim napadačem s kojim ima i jednogodišnjeg sina koji im je oduzet i nalazi se u Domu Maestral u Kaštelima, piše Slobodna Dalmacija.

Nakon što su djevojku izvukli iz kuće i strpali je u svoj automobil, otac i sin krenuli su prema Kaštel Novome, a iz kuće su prije toga ukrali mobitele i laptop u vlasništvu otete 27-godišnjakinje.

Policajci su na području Kaštel Novog zatekli vozilo u kojem su se nalazila dvojica otimača i oteta. Otac i sin su uhićeni i privedeni u službene prostorije PP Kaštela.

27-godišnjakinji je pružena liječnička pomoć, te je utvrđeno da je lakše ozlijeđena. Od 53-godišnjeg oca su oduzeta dva skalpela. Ukradeni predmeti su pronađeni i vraćeni vlasnicima.

U tijeku je kriminalističko istraživanje.