Podijeli članak

Nakon što je Doris Pinčić Rogoznica objavila fotografiju na kojoj doji svoju kćerkicu Gitu te je u emotivnom statusu progovorila o strahu da neće lako ostati trudna zbog problema s policističnim jajnicima, voditeljica se oštro osvrnula ne komentar koji joj je ostavila jedna pratiteljica ispod te objave.

Naime, dok su u stotinama komentara žene podržavale Doris i dijelile vlastita iskustva, jedna pratiteljica ostavila je negativan komentar koji je zasmetao Doris te ga je podijelila i na svom Storyju.

"Bravo kraljice, izljubila bih te da si blizu, zna se tko je Doris, razgolićena lutka bez polutke u mozgu", pisalo je u komentaru na koji je Doris reagirala. 

"Očekivala sam svakakve reakcije na zadnjoj objavi, ali ono što me najviše iznenadilo jest što su negativne reakcije većinom pisale žene. Žena je ženi uistinu vuk. Umjesto da se međusobno podržavamo i branimo jer muškarci to nikada nisu doživjeli, mi ovako. Veoma žalosno", započela je Doris u poduljoj objavi, a onda objasnila zašto je baš reagirala na ovaj komentar.

"Navedeni komentar sam posebno istaknula jer sam upravo od ove žene dobila najviše i najbezobraznije komentare koje nažalost ne mogu sve objaviti jer je dotična obrisala sve komentare kad je dobila odgovor na iste. Svi su hrabri i jaki na riječima na internetu zato što misle da ta osoba ne čita to? Mislite li da to opravdava vaše ponašanje i postupke onda?" pojasnila je Doris i uputila zamolbu svim ljudima na internetu.

"Tako da vas sve molim da dvaput promislite prije nego što nešto komentirate jer iza društvene mreže stoji stvarna osoba sa stvarnim osjećajima. I ovdje ne pričam o sebi jer da, ja sam javna osoba, na sve sam pristala sama, a i iskreno ne dotiču me se komentari od ovakvih osoba, ali što je s drugima koji možda nisu toliko hrabri i jače ih pogode ovakvi komentari? Promislite dvaput molim vas", poručila je Doris.

Komentar je ubrzo uklonjen, a Doris je maknula objavu sa svog Storyja.