Podijeli članak

Dom zdravlja Mostar konačno je u svojim prostorijama dobio lift koji će omogućiti svim korisnicima usluga doma da se neometano kreću.

"Ravnatelj Doma zdravlja Mostar, Mario Kordić je danas poželio dobrodošlicu našem Bojanu koji se, zahvaljujući liftu konačno pridružuje svojim radnim kolegama.

Naime, projekt “Lift u bolji život” je implementiran nakon dužeg vremenskog perioda i nedostatka sredstava za isti, odnosno, neprepoznavanja vrijednosti ovog projekta od strane raznih donatora.

Za ovaj projekt možemo slobodno reći kako je on jedan od najvrjednijih i najpotrebitijih projekta za našu ustanovu jer mnogim ljudima omogućava pristup pojedinim uslugama koje su im do sada bile nedostupne. Dom zdravlja Mostar na čelu s ravnateljem Mario Kordićem već četiri godine stremi ka ostvarenju svih zacrtanih ciljeva koji omogućavaju potpunu, poboljšanju i maksimalno dostupnu uslugu za sve naše korisnike.

Nedostatak lifta je bio veliki problem i prepreka za mnoge ljude, posebice one najranjivije skupine uključujući osobe s invaliditetom, starije i nemoćne, majke s djecom u kolicima i sve one koji su teško pokretni.

Dragi naši korisnici usluga, danas smo posebno sretni što smo omogućili mnogima od vas da se slobodno krećete po našoj ustanovi bez ikakvih barijera", poručili su iz DZ Mostar.