Podijeli članak

Dom zdravlja u Ljubuškom dobio je novu, pregledniju i jednostavniju web stranicu na kojoj je korisnicima olakšano pretraživanje najvažnijih informacija vezanih za tu zdravstvenu ustanovu.

Iz Doma zdravlja istaknuli su kako će stranica značajno doprinijeti boljoj i kvalitetnijoj komunikaciji s pacijentima, prenosi Fena.

Na stranici su dostupni raspored rada liječnika na Odjelu obiteljske medicine i u službi Hitne medicinske pomoći, zakonski i podzakonski akti iz oblasti zdravstva, lista lijekova čiji trošak snosi Zavod za zdravstveno osiguranje Zapadnohercegovačke županije, kao i ortopedska pomagala, terapijski vodiči.

Iz Doma zdravlja ističu kako će se u narednom periodu dodatno olakšati pristup informacijama.

"U narednom periodu trudit ćemo se da preko web stranice i društvenih mreža svakodnevno objavljujemo novosti koje su važne za stanovnike Ljubuškog koji koriste naše usluge. Isto tako, preko kontakt obrasca dajemo i vama priliku da nam predložite što bi još trebalo uvrstiti na web stranicu, odnosno koje bi vam informacije bile korisne, a vezane su za usluge koje pruža Dom zdravlja", poručili su iz Doma zdravlja Ljubuški.