Podijeli članak

Nakon što je Željko Krajan dobio otkaz na mjestu izbornika hrvatske Davis Cup reprezentacije uslijedio je krah na turniru u Madridu gdje su naši tenisači igrali pod vodstvom privremenog izbornika Franka Škugora. Savez traži trajno rješenje, a jedno se ime najčešće spominje...
 
Da, Goran Ivanišević najizgledniji je kandidat za novog izbornika hrvatske Davis Cup reprezentacije. Za sada je sve u fazi 'ispitivanja' jer se još nitko konkretno nije izjasnio. U Savezu za sada mudro šute.
 
Ivanišević trenutno radi u stožeru Novaka Đokovića kao jedan od njegovih trenera i sigurno je da će sa sjajnim srpskim tenisačem i dalje surađivati. No, funkcija izbornika Davis Cup reprezentacije mogla bi poremetiti planove Srbinu koji se s Ivaniševićem u stožeru sljedeće sezone želi vratiti na sam vrh ATP ljestvice.
 
Dakle, što Novak Đoković misli o mogućnosti da Ivanišević sjedne na izborničku stolicu naše David Cup reprezentacije? 'Naravno da je lijepo čuti takve informacije', kazao je Novak Đoković i nastavio: 'Treba sve vidjeti, ali načelno nemam ništa protiv i sasvim je prirodno da Goran bude izbornik Hrvatske.'
 
'Iskreno, ovo je prvi put da čujem za tu mogućnost, ali Goran ima moju podršku', završio je Novak Đoković, piše tportal, prenosi N1.