Podijeli članak

Dramatična objava osvanula je na Instagram profilu jedne Osječanke koja tvrdi da ju je fizički napao nogometaš Dinama.

Iva Bošnjak koja na toj društvenoj mreži ima gotovo 11 tisuća pratitelja, navela je i ime nogometaša - Iyayi Believe Atiemwen.

"Noćas oko 23 sata fizički sam napadnuta od strane doticnog gospodina, Iyayi Believe Atiemwen. Zadobila sam par fizičkih ozljeda, policija je zabilježila ovaj slučaj. Gospodin je nakon dolaska policije rekao da sam sama razbacala svoje stvari i da me nije dotaknuo, ali na svu sreću (nesreću) imam vidljivih ozljeda na svome tijelu, i ovim putem se javno obraćam dotičnom gospodinu, a i upozoravam sve cure, djevojke, da se paze jer ovo je za mene bila jedna velika životna škola koju ću pamtiti do kraja života!", napisala je te nastavila:

"I opet, javno se obraćam dotičnom Iyayi Believe Atiemwen, koji mi je nanio ozljede glave i uz to sve i pokušaj gušenja... S ovom izjavom idem do kraja jer treba stati na kraj takvim likovima, koji misle da su netko i nešto! S tužbom idem do kraja dok manijak ne dobije što je tražio!! Gospodine Atiemwen, ne bojim te se kao što sam rekla, ti si na to rekao da ja ne znam tko si ti, “ja sam igrač Dinama”. Ovim putem javno prozivam i nogometni klub @gnkdinamo! S svojom izjavom i tužbom idem u sve novine, dok pravda ne pobijedi!! Prema izjavama drugih ljudi ja nisam jedina koja je doživjela ovo! Objavila sam ovo prvenstveno da druge cure ne bi doživjele ovako iskustvo! Također hvala svima na podršci, ja sam dobro", poručuje djevojka.

Potom je na Instagram Storyju zahvalila svima na podršci: "Ja sam dobro, ovo sam napravila jer mislim da ovakvim situacijama treba stati na kraj. Cure nemojte nikada prešutjeti ovakve situacije".

Iz policije su potvrdili da su bili na licu događaja i da još uvijek prikupljaju informacije, dok iz Dinama kažu da klub zasad nema komentara niti saznanja o ovom slučaju, piše Jutarnji.

Inače, policija nema obvezu da javi klubu o ovakvim događajima obzirom da se radi o navodnim radnjama koje su dogodile u njegovo privatno vrijeme.

Iyayi Believe Atiemwen porijeklom je iz Nigerije, ima 23 godine, a prije Dinama igrao je u Gorici. S Dinamom je potpisao ugovor na pet godina, a nadimak mu je Beli. Njegov je transfer navodno bio drugi najskuplji u povijesti Hrvatske Telekom Prve lige.

Sinoć nije igrao na Maksimiru na utakmici protiv Benfice.

S druge strane, djevojka je rekla kako je s nogometašem Dinama već neko vrijeme u vezi te da se sporni incident dogodio kod njega doma. U posjetu su im bili neki prijatelji, a ona tvrdi da ju je on udario zbog ljubomore koju je iskazivao više puta tijekom njihove veze.

Tvrdi da joj je policija savjetovala da podnese privatnu tužbu, no da ona to neće napraviti jer joj nije do novaca, kako je rekla.