Podijeli članak

Hana Sirćo, bosanskohercegovačka dizajnerica, nakon što je prototip svoje „pametne torbe“ (Smart Bag) prvi put prezentirala u Milanu u prosincu prošle godine, u četvrtak, 10. svibnja u Sarajevu promovirat će finalni proizvod ove jedinstvene torbice, te još jedan novi dizajn. 

Promocija će biti upriličena u kafe baru Avaz Twist Towera na 35. katu u 20 sati, a događaju će prisustvovati brojne javne ličnosti i bloggeri, koji će imati priliku da se upoznaju sa originalnim proizvodom koji spaja modu i tehnologiju, a zasigurno da će proizvod privući pažnju pripadnica ljepšeg spola, jer je dizajniran da ispuni potrebe današnje, često prezaposlene i moderne žene.

- „Smart Bag“ torbica je spoj modnog dizajna sa tehnologijom. Ona sadrži LED svjetlo unutar torbe, i pri otvaranju torbe svjetlo unutar nje se automatski upali, što omogućava preglednost sadržaja torbice. Također, torba sadrži i power bank, koji omogućava punjenje mobitela, tableta i sličnih uređaja, i to sve dok ste u pokretu. Budući dizajn torbe imat će i „smart lock“, te GPS. Torba će se stalno mijenjati, te dopunjavati novim komponentama- govori dizajnerica Hana Sirćo, te ističe podršku prijatelja događaja Rowente, Coca Cola -Aperol Spritz, Radon Plaze, Avona, Mrvice, Aristos Handmadea, FISa, Dev studija. 

Napomenimo, torbica „Smart Bag“ dizajnirana je od visokokvalitetne kože, te je velika pažnja posvećena samom dizajnu torbe i kvalitetu izrade. Torba je već dostupna u prodaji i može se naručiti putem stranice www.hfashiondesign.com.