Podijeli članak

Nedavna smrt majke Jelene Karleuše, radijske voditeljice i novinarke Divne Karleuše, ispunila je pjevačicinih posljednjih tjedan dana s velikom tugom, a srpski mediji svakodnevno iznose detalje iz njezinog života, prenosi Večernji.hr.

Na red je došlo i pitanje oporuke u kojoj je pokojnica navodno izostavila svoju kćer. 

Naime, blizak izvor obitelji Karleuša za Pink.rs tvrdi kako Divna nije imala puno imovine na svoje ime, ali za sada je poznata samo kuća katnica u kojoj je živjela tijekom života. Tu kuću je poželjela ostaviti unukama Atini i Niki Tošić. Još uvijek se ne zna točno kome će pripasti kuća, ali dok je bila živa stalno je pričala da želi da njezine unuke budu nasljednice jer je bila vezana za njih. Smatrala je da su se Jelena i suprug Duško osigurali za čitav život, te da njima u materijalnom smislu ništa ne bi bilo potrebno. Kad se otvori oporuka, vidjet će se kome će pripasti nasljedstvo. 

Divna i Jelena su bile bliske, ali s obzirom na to da pjevačica i njezin suprug nogometaš Duško Tošič (33) zarađuju velike novce, Divna je svojim prijateljicama tvrdila kako će njezine unuke jedine biti u oporuci, prenose srpski mediji.