Podijeli članak

Amerikanka Hannah Mongie (21) je bila trudna dva mjeseca kada je umro njezin dečko. Očajna djevojka tada je odlučila kako će dijete dati na posvajanje. Pronašla je i posvojitelje, ljude koji su danas njezini najbolji prijatelji.

Hannah Mongie je zatrudnjela kada je imala 18 godina. Ona i dečko Kaden su bili u čvrstoj vezi i radovali su se rođenju djeteta.

"Bila sam tužna i počela razmišljati mogu li sama odgajati našeg sina. Na pobačaj nisam pomišljala. Znala sam da sada više nisam odgovorna samo za sebe nego i za dijete. No ono je bilo posljednja veza s Kadenom. Odlučila sam dijete dati na posvajanje", kaže Hannah.

Još tijekom trudnoće našla je savršene posvojitelje. Brad i Emily Marsh su u braku sedam godina. Imaju tri posvojena sina koji su svi trojica u kontaktu sa svojim biološkim majkama. 
 


"Naši sinovi u životu imaju i svoje biološke majke tako da se nikada ne moraju pitati je li ih majka voljela", kaže Emily.

Taggart Kaden Marsh je rođen u ožujku 2016. godine. Hannah je dva dana bila sama s djetetom. Prije nego što ga je dala na posvajanje snimila je video u kojom je objasnila zašto je to napravila. 

"Želim da znaš da te volim, više nego ikoga na svijetu. Ovo činim iz ljubavi jer ti ne mogu pružiti da imaš mamu i tatu", rekla je Hannah. Ona i Emily su postale najbolje prijateljice. 

Hannah živi samo desetak minuta vožnje autom dalje od svog sina i posjećuje ga u prosjeku deset puta mjesečno. Taggart ima iznad krevetića njezinu fotografiju. 

"Mi kao da smo oduvijek bili obitelj. Sretna sam da me Tagg uključio u tako divnu obitelj", rekla je Hannah, piše KTVU.