Podijeli članak

Ekspert za transfere i talijanski novinar Gianluca Di Marzio govorio je o nadolazećem prijelaznom roku u siječnju. Jedna od zvijezda trebao bi biti i Mario Mandžukić koji gotovo pa sigurno napušta Juventusa nakon gotovo pet godina.

"Mandžukić u Milanu? Nije on za Milan. Mislim da igrač ima ponuda iz inozemstva koje ga više zanimaju. Naravno, Manchester United prije svih. Hrvat se želi osigurati za cijeli život visokom plaćom od 5,5 milijuna eura", rekao je Di Marzio. 

Potom je novinar Sky Sporta govorio o Zlatanu Ibrahimoviću koji bi se mogao vratiti u Serie A.
 


"Ibrahimović još uvijek može praviti razliku na terenu, kako fizički, tako i tehnički. No postoji i mogućnost da završi karijeru ako ne bude prave ponude, što je malo vjerojatno. Do sada ima ponudu Siniše Mihajlovića i više to ima veze s njihovim sjajnim odnosom nego s Bolognom. Također, tu su Milan i Napoli koji mu trebaju dati plaću i to je sve", poručio je Talijan.

"Milanu su potrebna iskusna pojačanja. Ne volim govoriti o imenima, ali mislim da ćemo vidjeti operacije poput Smallinga i Mhkitarijana u Romi ili Sancheza u Interu. De Paul? Udinese traži za njega 35 milijuna eura i sve ovisi o Milanovom proračunu, a mogli bi prodati u siječnju veznjaka Francka Kessiea koji nije u baš najboljem periodu".