Podijeli članak

U teškoj nesreći na autocesti A3 nedaleko od Slavonskog Broda poginule su dvije osobe.
 
Za sada se zna da je automobil njemačkih tablica sletio s ceste, probio zaštitnu ogradu i završio u šikari. Automobil je u potpunosti izgorio, a policajcima je trebalo nekoliko sati da utvrde broj smrtno stradalih.
 
"Prema trenutnim saznanjima u osobnom automobilu njemačkih registracijskih oznaka nalazile su se dvije osobe koje su smrtno stradale. Policijski službenici u suradnji sa zamjenicom Županijske državne odvjetnice obavljaju očevid na mjestu događaja, a kojim će se utvrditi što je prethodilo ovoj prometnoj nesreći", stoji u najnovijem priopćenju policije.
 
"Osobni automobil je probio zaštitnu ogradu i sletio u šumski predio. Ono što znamo, radi se o njemačkim tablicama, a u nesreći i požaru su smrtno stradale dvije osobe", dodao je Šimić u razgovoru za N1.
 
"Ono što vam mogu potvrditi, kretali su se sjevernim kolničkim trakom, od istoka prema zapadu. Očevid je u tijeku", dodao je Šimić.
 
Kazao je kako su hitne službe, policija i vatrogasci brzo stigli na mjesto događaja, prenosi Index.
 
Više informacija će, kazali su iz policije, biti poznato sutra.

Satima se nije znao broj mrtvih
 
Još u 19 sati nije bio poznat broj mrtvih, a iz policije su rekli da je automobil potpuno izgorio.
 
"Vozilo je potpuno izgorjelo, ne znamo koliko je ljudi izgorjelo. Registracije su njemačke", rekao je Krešimir Šimić iz Odnosa s javnošću PU brodsko-posavske na kratkoj konferenciji za medije nešto poslije 19 sati.
 
Kako piše portal SB Plus, policajci koji su izašli na teren kažu kako ovakvu nesreću dugo nisu vidjeli.