Podijeli članak

Pronaći svoju istinsku srodnu dušu zbilja je poput dobitka na lutriji. 

Postoje znaci koji ukazuju na to da je vaš partner zbilja vaš savršen par, a ako ih prepoznajete čestitamo vam, to je osoba kojoj sve navedene poteze trebate uzajamno pružiti. 

1. Želi vas uvijek vidjeti sretnu

On stavlja vašu sreću i zadovoljstvo ispred vlastitog i to isključivo zato što to želi. Već vam je nekoliko puta rekao da mu vaš osmijeh ispunjava srce srećom i toplinom, a suze ga slamaju. Želi vam dati sve što zaslužujete i puno više i uvijek će se truditi biti najbolji mogući partner. 

2. Nije u iskušenju pored drugih 

Varanje mu nije ni na kraj pameti. Drugi za njega u ljubavnom i seksualnom smislu kao da ni ne postoje i ne bi nikada želio narušiti stečeno povjerenje. Upravo zato mu odanost nije izazov jer je u potpunosti predan vama. 

3. Želi popraviti probleme u vezi, a ne ih ignorirati

Ne odgađa nastale probleme i žele da razgovarate o njima i pokušate ih što efikasnije riješiti. Cilj mu je održati zdravu vezu u kojoj nema mjesta neriješenim problemima i nesuglasicama. 

4. Jasno će vam reći ako mu se nešto ne sviđa

Iako vas voli najviše na svijetu, neće trpjeti nešto što mu nikako ne odgovara kod vas. Čak i ako je svjestan toga da će razgovor o tome voditi do prepirke, čini to kako bi učinio vezu što ugodnijom i kako bi vas potakao da radite na sebi u pozitivnom smjeru. 

5. Sve će učiniti da vas razveseli 

Kao što smo istaknuli, vaša sreća mu je na prvom mjestu. Ako vas vidi tužnu, učinit će sve da se to promijeni i da vam pomogne da prebrodite sve što vas muči. 

6. Jednako cijeni prijateljstvo kao i intimnost 

Seks je važan dio veze, ali svakako ne i jedini. Vaš idealan partner smatra vas najboljim prijateljem i vaša ljubav i emocionalna povezanost važnija mu je od svega drugog. 

7. Ne odbija druženje s vašim prijateljima

Nije mu ni najmanji problem družiti se s vašim prijateljima ili vašom obitelji. Tako uči više o vama i shvaća kako funkcionirate u drugačijim okolinama. 

8. Kada priča o svojim planovima, vi ste uvijek uključeni u njih

Većinu rečenica počinje s "mi". Prirodno vas vidi u svakom segmentu svoje budućnosti i planira s vama provesti ostatak života. 

9. Slavi vaše uspjehe kao da su njegovi

On je vaš najveći navijač i ponosan je na vas zbog svakog vašeg uspjeha. Uvijek je tu kako bi vam pružio potporu i podržava vas u ostvarivanju vaših ciljeva i snova. 

10. Voli pričati o vama

Kada ste vi tema razgovora, njegovo lice se instantno ozari i ne zna gdje bi počeo s pričom. Tako pokazuje koliko vas voli i koliko ste mu važne. Uz njega se osjećate voljeno i znate da u nijednom trenutku niste same.