Podijeli članak

Ozren Perduv, predsjednik političke stranke "Pokret Pravde", nastale iz grupe "Pravda za Davida" je na svom službeno Facebook profilu priopćio da je policija u Banja Luci maltretirala njegovog brata i prijetila mu fizičkim nasiljem.

I jučer je održan skup “Pravda za Davida” u znak podrške ocu Davoru i majci Suzani Radanović u borbi za pravdu za ubijenog sina Davida Dragičevića, piše Infomediabalkan.

I večeras su u miru i dostojanstvenoj atmosferi pravdaši pitali kriminalnu huntu, korumpirano tužiteljstvo i odnarođenu vlast: “Tko je ubio Davida Dragičevića”?

Poručili su da neće odustati dok ne dobiju pravdu za Davida i zatvorske kazne za zlikovce i ubojice. 

Poručili su i ministru Lukaču da je njegova hunta zastidje Republike Srpske, koju plaća narod kojeg ona zastrašuje, prebija, pojedine i ubija.

 Davor Dragičević je sinoć na Twitter profilu objavio fotografiju policijskog automobila MUP-a RS, uz tvrdnju da se radi o automobilu kojim je otet Davida.

Ozren Perduv, predsjednik političke stranke “Pokret Pravde”, nastale iz grupe “Pravda za Davida” je na svom službenom Facebook profilu priopćio da je policija u Banja Luci maltretirala njegovog brata i prijetila mu fizičkim nasiljem.

Perduv je naveo da mu je brata zaustavila policijska patrola koja je izvodila redovnu kontrolu, te da ga je jedan od policajac prepoznao te mu se unio u lice i kazao: “Ti si onaj što je udarao policajca?”.

Potom mu je, kako navodi Perduv, policajac kazao da će ga “išamarati, ubaciti u auto i polomiti”.

Podsjećamo, Perduv je privođen dok je bio član i aktivista grupe “Pravda za Davida”.

“I sutra u isto vrijeme, na istom mjestu, nema predaje, nema odustajanja, idemo do kraja. Do sudnice, a tamo je Ćaćina zadnja”, poručili su organizatori skupa.