Podijeli članak

Danijel Boto pjevač i zabavljač iz Čapljine čija popularnost sve više raste kako u Hercegovini tako i u regiji, jučer je objavio novi spot za pjesmu "Hopa Cupa". 

Tim povodom u ekskluzivnom razgovoru za Pogled.ba Boto otvoreno govori o snimanju ovoga spota svojim planovima za budućnost ali i stanju u Bosni i Hercegovini, te šalje jasnu poruku svim mladim ljudima da vjeruju u svoj uspjeh jer, kako naglašava, drugačije se ne može uspjeti.

On među svojim uspješnicama upisao je i novi sport 'Opa Cupa' koji će kako vjeruje biti veliki hit kako na svadbenim slavljima tako i putem medija koji su već pokazali interes za sport u kojem se pored prirodnih ljepota zemlje pojavljuje atraktivna Čapljinka i poznata bodybuilderica Elena Cvetanovska.

"Do suradnje je došlo jer smo dugogodišnji prijatelji. Kad sam joj Rekao snimat će se spot Odmah se oduševila", kaže Boto vidno zadovoljan suradnjom ali i sa samim plodom rada.
 


Ova pjesma kako je u više navrata naglasio posvećena je svim djevojkama i pojavljivanje atraktivne bodybuilderice u spotu se ne može vezati isključio za tip djevojaka koje on voli, jer kako je za Pogled.ba istaknuo " svaka djevojka je dobra na svoj način".

Poštujući sve ukuse također vjeruje da će se svakome na neki način sport i pjesma 'Opa Cupa' svidjeti.

"Tekst za pjesmu potpisuju najpoznatiji balkanski hit mejkeri a one su Marina Tucaković i Biljana Vujović,  glazbu potpisuje Darko Šutalo -Rahan, dok je za aranžman zaslužan producent Jašar Murtezani", ističe Boto.

Sport je kako naglašava snimljen na području prelijepe Hercegovine i području Opuzena, što svojski promovira prirodne ljepote toga kraja.

"Ovim putem moram pohvaliti foto video studio Casper iz Čapljine koji su se potrudili da naprave vrhunski spot", kaže Boto. Odmah je najavio skoru promociju novog singla, koji će kako vjeruje biti početak nizanja uspješnica za novi album.

"Na turnejama koncertnim koji slijede bit će svakako promocija singla.Isto tako moram istaknut da će se pjesma pjevati na svadbama gdje budem gost iznenađenja i drugim zabavama, a uskoro će se moći vidjeti i na malim TV ekranima", kaže Boto za Pogled.ba čiji je kako ističe redoviti čitatelj.

"Čitam vas portal i samo tako nastavite", kaže Boto  koji je, dobro informiran o situaciji u zemlji prokomentirao i mnogobrojne odlaske mladih ljudi iz Bosne i Hercegovine.

"Mladi nažalost u velikom broju napuštaju zemlju sto vidim jer ne vide perspektivu, ali ja nikad ne bih otišao i napustio ovaj divni Bogom dani dar. Bog mi je dao da uspijem u onome sto sam želio", kaže Boto. No za uspjeh je kako naglašava prije svega trebala vjera u sebe koju je on uvijek imao, zbog čega se nije libio niti uputiti poruku mladim ljudima iz BiH bez obzira odlaze li iz zemlje, razmišljaju o tome ili definitivno ostaju.

"Mladima koji idu iz naših krajeva želim svu sreću u životu. Oni koji ostaju tu neka se trude i vjeruju u svoj uspjeh, doći će, samo treba vjerovati", poručio je Boto u ekskluzivnom razgovoru za portal Pogled.ba.