Podijeli članak

"Na samom smo koncu Mjeseca edukacije", poručili su iz Studentskog zbora mostarskog Sveučilišta te dodali kako su zadovoljni dosadašnjom realizacijom i odazivu mostarskih studenata.

'Mjesec edukacije' je manifestacija koja je obilježila travanj u okviru Dana Studentskoga zbora. "Organizirali smo radionice o međunarodnoj praksi, komunikacijskim vještinama, upravljanju vremenom, samostalnoj proizvodnji vina, digitalnom marketingu, turističkim potencijalima, proizvodnji sira i vještinama timskoga rada", priopćeno je. 

U okviru 'Mjeseca edukacije' predviđen je i tradicionalni Kviz znanja koji se održava danas, 8. svibnja na Ekonomskom fakultetu, s početkom u 15 sati, a svoje će znanje u općoj kulturi pokazati više od 50 studenata. Za najbolje su predviđene i vrijedne novčane nagrade. 

Studentski zbor ovim putem poziva sve zainteresirane da sudjeluju i u radionici „Sve o fotografiji“, koju će voditi Vinko Zovko Jozić, fotograf iz photo studya Grizzly, a održat će se u utorak, 9. svibnja na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti s početkom u 15 sati, priopćeno je iz zbora.

Radionicom "Turistički potencijali u BiH“ službeno će se zatvoriti 'Mjesec edukacije', a ona je predviđena za srijedu, 10. svibnja na Filozofskom fakultetu s početkom u 13,30 sati. Radionicu će voditi Romela Bagarić iz Udruge za turizam ekologiju i kulturu KulTurist Mostar.

"Nakon Mjeseca edukacije, dolazi nam i Mjesec športa o čemu će naša javnost biti pravovremeno obaviještena", stoji u priopćenju.

Podsjećamo, 'Mjeseci kulture, edukacije i športa' manifestacije su u okviru „Dana Studentskog zbora“ mostarskog Sveučilišta. 

Dani Studentskog zbora postali su već tradicionalna manifestacija, koja nudi brojne kulturne, športske, edukacijske i zabavne događaje. "Manifestacija će trajati do 7. lipnja kada planiramo u završnici upriličiti veliki koncert u klubu Daleka obala", priopćeno je.

Posjet svim događajima je otvoren i besplatan za svu zainteresiranu javnost.