Podijeli članak

Mirko Filipović sjajno se oporavio nakon moždanog udara. Vratio se treninzima, iako se ne smije više boriti, te je morao završiti nevjerojatnu karijeru u 44. godini. Međutim, slavni hrvatski borac je jako raspoložen, pa tako često s fanovima dijeli priče, anegdote, a ova je jedna od takvih.
 
"Ovako je mene doktor utješio po završetku magnetske rezonance mozga nakon što sam hitno hospitaliziran radi moždanog udara. Po dolasku u bolnicu odmah su me odveli na magnet da vide o čemu se radi. Ja sam došao do MR uređaja i sam legao unutra. I kad sam nakon 20 min trebao izaći vidim njih četvorica oko uređaja i hvataju me za ruke i noge i pridižu polako. Rekoh, pa što vam je, jeste poludili? Pa mogu sam. Veli jedan, nemoj sam, mi ćemo. Ma dajte što vam je, zašto me zafrkavate? I vidim tad glavnog doktora i onda ide razgovor s ove sličice. Kad mi je rekao što sam doživio i pokazao mi snimak stao mi je sat na ruci od straha. Rekoh, pa što ćemo sad? Veli doktor, ne mudruj već lezi na kolica ova i ideš na odjel", napisao je Mirko na Facebooku.
 
"Doktore, recite mi kakvi su mi nalazi, umirem od radoznalosti", upitao je Mirko tada, prenosi Index.hr. "Ne samo od radoznalosti", odgovorio mu je doktor.