Podijeli članak

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović održao je danas sastanak s predsjednicima Općinskih organizacija i Gradskog odbora HDZ-a BiH u Hercegovačko – neretvanskoj županiji, predstavnici Mladeži, Zajednice žena i Kluba utemeljitelja.

Sastanku su nazočili i načelnici općina te Ljubo Bešlić, gradonačelnik Grada Mostara i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH Hercegovačko-neretvanske županije i Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije. 

Na sastanku se razgovaralo o aktualnoj situaciji u općinama u HNŽ-u te Gradu Mostaru. 

Predsjednik Čović upoznao nazočne o održanim razgovorima vezanim za formiranje vlasti, te izvijestio o aktivnostima i pripremi za zasjedanje VIII. Hrvatskog narodnog sabora. 
Predsjednik ŽO HDZ-a BiH HNŽ-a Ljubo Bešlić i predsjednik Vlade HNŽ-a Nevenko Herceg nazočne su upoznali o vođenim razgovorima vezanim za uspostavu vlasti u Hercegovačko-neretvanskoj županiji, s naglaskom da se proces pregovora nastavlja do konačnog dogovora.
 
Također, razgovarano je i o aktivnostima unutar stranke, gdje je naglašeno što je potrebno poboljšati u svim općinama županije, priopćeno je iz HDZ-a BiH.