Podijeli članak

Code Hub Mostar, prvi coworking prostor u središtu Mostara otvoren od strane INTERA Tehnološkog Parka, više od godinu dana predstavlja idealno mjesto za rad, učenje, ostvarivanje poslovnih kontakata, ali i za zabavu i druženje s prijateljima i kolegama.

Nizom suradnji i partnerstava, Code Hub Mostar svojim korisnicima i široj javnosti pruža pristup jedinstvenim i zanimljivim sadržajima. Kako bi proljetne nedjeljne večeri učinio još ugodnijima, Code Hub Mostar u suradnji s Mostar Summer Youth Programme organizira niz izdanja Code Movie Nights-a. 

Šest filmskih večeri bit će dijelom jedinstvenog Festivala animiranog filma kojeg će obilježiti projekcije filmova japanskog redatelja Hayao Miyazakia. 

Svake nedjelje od 5.5. do 9.6.2019. godine točno u 18h u ovom coworking prostoru će se prikazivati jedan animirani film, a projekciju će upotpuniti i kratki razgovori na temu svakog filma. 

Filmovi ovog redatelja se dotiču svevremenskih tema poput odnosa između ljudi i prirode, zaštite okoliša, obitelji i prijateljstva, ali i snage mladih ljudi. Protagonisti njegovih filmova gotovo su uvijek kompleksni, nikada posve dobri ili posve loši.
 
Sudjelovanje na svim projekcijama je besplatno, a dobrodošli su svi oni koji su već prije imali priliku upoznati se s radom ovog japanskog redatelja, ali i oni koji to tek žele postati, stoji u priopćenju.

Registracija nije potrebna, dovoljno je da svi zainteresirani dođu u nedjelju u Code Hub Mostar.