Podijeli članak

Tagovi

 

 

Članica Gospodarske/Privredne komore Grada Mostara, turistička agencija LASTA TRAVEL, primila je ovih dana certifikat ISO 9001 - 2008, a uz čestitke Lasti za ovaj važan korak u osvajanju kvalitete, s ponosom ističemo kako je proces certifikacije organizirala upravo Komora.

Naime, zahvaljujući mogućnosti da naše udruženje dobije iznimno atraktivne uvjete certificiranja, nekoliko naših članica, među kojima i Lasta Travel, posljednjih mjeseci intenzivno je radilo s ekspertom kuće Bureau Veritas, a u toku siječnja/januara već su uručeni i prvi certifikati.

Lasta Travel je ISO certifikat dobila za, kako se navodi, opseg: "Planiranje i organizacija turističkih aranžmana, organizacija konferencija i drugih psolovnih paketa".

Lasta Travel je DMC (destination management company) sa sjedištem u Mostaru. Nalaze se na adresi Kralja Petra Krešimira IV br. 1.

Osnovana je na iskustvima rada u turizmu Hrvatske, Švedske i Hercegovine u proteklih 25 godina. Osim osnivača, Lasta Travel čine mladi energični profesionalci i kvalitetni vanjski suradnici.

Vrijedni tim agencije spreman je profesionalno i brzo odgovoriti na sve upite i zahtjeve tržišta, te ponuditi potpunu i vrhunsku uslugu.

Za one koji se odluče u prekrasnom ambijentu Hercegovine provesti jedan dan, dugi vikend, ili organizirati poslovni događaj, njihova će usluga biti besprijekorna i svaki detalj će biti pomno razrađen.

"U potpunosti smo opredijeljeni da vas posavjetujemo otvoreno, iskreno i odgovorno kako biste bili informirani pri izboru putovanja i odmora koje odlučite rezervirati preko nas", poručuju iz agencije  Lasta Travel.

Inače, Lasta Travel surađuje s više od 200 hotela u Hercegovini, Hrvatskoj i Crnoj Gori na obalama Jadranskog mora i brine se o tome da godti uvijek dobiju najbolju uslugu.

Više detalja o Lasta Travel može se naći na njihovoj obnovljenoj, iznimno moderno urađenoj web stranici www.lasta.ba.

Što se tiče samog certificiranja po ISO standardima, direktor agencije Zlatko Papac naglašava kako se tu radi o iznimno važnom koraku za sve one koji žele imati potvrdu svoje kvalitete, posebice ukoliko se ima ambicija kvalitetno raditi sa stranim, napose europskim i američkim tržištima.

- Zahvaljujući razumijevanju Komore i atraktivnoj ponudi stručnjaka za provođenje certifikacije, koju je Komora osigurala za svoje članice, ovaj smo važan proces obavili vrlo brzo, sistematično i s velikim očekivanjima za naše aktivnosti u budućnosti, a važno ja naglasiti da nas ovaj postupak dobivanja ISO certifikata nimalo nije ometao u našem redovnom poslu, kaže Papac.

Čestitajući još jednom agenciji Lasta Travel na ovoj važnoj potvrdi kvalitete poslovanja, ističemo kako je i drugim članicama ovaj prosces certifikacije dostupan pod istim uvjetima - dovoljno je da nas na tu temu kontaktirate!{jcomments on}