Podijeli članak

Glumac Matthew Perry (48), najpoznatiji po ulozi Chandlera Binga u seriji 'Prijatelji', proteklih mjeseci nije se pojavljivao u javnosti, a nije bio aktivan ni na društvenim mrežama. Sada je na Twitteru otkrio gdje je bio i što je radio, prenosi 24sata.hr. 

- Odradio sam tri mjeseca u bolničkom krevetu - napisao je Perry, a brojni obožavatelji poželjeli su mu brzo ozdravljenje.

Perry je početkom kolovoza završio na hitnoj operaciji u bolnici u Los Angelesu zbog puknuća debelog crijeva. Srećom, na vrijeme je otišao na liječenje jer da je došlo do sepse mogao je umrijeti. 

Podsjetimo, glumac je često u javnosti govorio o svojoj borbi s alkoholizmom i raznim lijekovima te rekao da je imao problema s tom ovisnošću većinu života. Istaknuo je kako je bio u tako lošem stanju da se ne sjeća svega sa seta serije 'Prijatelji'. 

Nekoliko puta bio je na odvikavanju od alkohola te se 2015. čak našalio da je 'nagrađeni alkoholičar' nakon što je primio priznanje rehabilitacijske organizacije Phoenix House. Usto, liječio se od ovisnosti o metamfetaminima, metadonima i Vicodinu, a liječenje je završio 2001. 

- Uglavnom sam pio, znate, i uzimao opijate. Mislim da sam bio jako dobar u skrivanju toga, no s vremenom su ljudi postali svjesni toga. Strašno je to gledati - istaknuo je Perry. Dodao je kako je bio bolestan čovjek. 

2012. je prekinuo s djevojkom, kolegicom Lizzy Caplan (36), a trenutačno nije u vezi. Perry se posvetio kazališnoj glumi u New Yorku gdje živi.