Podijeli članak

Državljani Bosne i Hercegovine Luka Vuković, Nedeljko Pavlović, Dejan Đajić i Filip Krnojelac, ozlijeđeni su u prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko pet sati na magistralnom putu Žabljak – Šavnik, u mjestu Motički potoci, pet kilometara udaljenom od Žabljaka u Crnoj Gori.

Oni su vozilom hitne pomoći i vozilom Zdravstvene stanice iz Žabljaka prevezeni u pljevaljsku bolnicu i smješteni na kirurško odjeljenje. Neslužbeno smo doznali kako su dvojica od njih zadobili teže tjelesne ozljede.

Vozilo marke Audi, registracijskih oznaka E32-K-120, kojim je upravljao Filip Krnojelac, nekoliko desetina metara prije propusta, prešlo je na lijevu cestovnu traku, a potom i kroz dubok kanal. Tragovi su vidljivi i kroz livadu sa druge strane kanala, sve do propusta gdje se vozilo zaustavilo na točkovima okrenuto u pravcu Žabljaka.

Na vozilu je načinjena veća materijalna šteta, a u neposrednoj blizini nalazile su se i razbacane stvari, putne torbe i dijelovi automobila. Očevid na mjestu nesreće obavili su pripadnici policije.