Podijeli članak

Nakon što se Niko Kovač obratio novinarima u sklopu nadolazećeg osmog kola Bundeslige u kojoj Bayern odlazi u goste Wolfsburgu, na red je došla uprava Bavaraca i njihovo obraćanje koje je javnost s nestrpljenjem iščekivala.

Pred okupljene su izišli Uli Hoeness, Karl-Heinz Rummenigge i Hasan Salihamidžić.

"Već nakon utakmice protiv Nizozemske odlučili smo stati uz svoje igrače koje stalno kritizirate. Kao recimo Neurea koji je zaslužio puno više poštovanja. To što sam sve pročitao o njemu nema nikakvog smisla. Pogledajte malo ostale zemlje kako štite svoje igrače, ovo ne ide samo novinare nego i bivše igrače i stručnjake. Prije tri tjedna ste mislili da ćemo neporaženi završiti sezonu, a sada pišete o nezapamćenoj krizi. Tužit ćemo one koji o nama pišu laži", govorio je Rummenigge, prenose Sportske novosti.

Nakon Rummeniggea riječ je uzeo Uli Hoeness.

"Sramota je što se događa, sramotni su napadi i na izbornika Joachima Loewa. Sramotno je i izvještavanje o zvižducima Niki Kovaču na košarkaškoj utakmici. U Bayernu nećemo trpjeti ovakav tretman. Pišete stalno da ne možemo bez Bernata, ma vidjet ćemo na kraju tko je u pravu."

Sportski direktor Hasan Salihamidžić jasno je dao do znanja svima kako će Niko Kovač ostati u klubu: "Imali smo dobrih utakmica, ali i loš niz, ipak, nećemo otpustiti Niku Kovača. Sjetite se samo vi novinari koliko ste nas hvalili".