Podijeli članak

Brazilski nogometaš Daniel Correa Freitas prošlog je tjedna pronađen kastriran i izmasakriran pored ceste, a kasnije su na površinu počele izlaziti i dodatne informacije o brutalnom zločinu.

Navodno je Sao Paulov nogometaš spavao sa ženom čiji je suprug to brzo doznao, iste večeri. Noć s Cristiane Brittes koštala ga je života, a njezin muž Edson kasnije je uhićen nakon što je priznao ubojstvo.

Fotografije Corree i Cristiane, ujedno i posljednje Correine za života, našle su se i u javnosti, a nesretni se nogometaš njima hvalio na WhatsAppu, piše AS.

S Cristiane je spavao na rođendanu njene kćeri.

"Ovdje mogu spavati. Postoji nekoliko žena koje spavaju po cijeloj kući. Ja sam s mamom djevojke koja slavi rođendan, a i tata je tu."

Čini se da su to bile njegove posljednje riječi...

Podsjećamo, obezglavljen nogometaš odsječenih genitalija pronađen je prošle subote u grmlju. Brazilsku i svjetsku javnost šokirao je užasan zločin, okrutno ubojstvo Daniela Corree Freitasa, 24-godišnjeg nogometaša velikana Sao Paula, koji je ranije igrao za također slavni Botafogo. 

Njegovo tijelo pronađeno je u grmlju u Sao Joseu dos Pinhaisu u brazilskoj državi Parana.

"Imao je dva duboka reza na vratu, gotovo je obezglavljen, a genitalije su mu odsječene. Put na kojem je nađen je uglavnom pust i već je poznat po ostavljanju tijela", izjavili su iz policije brazilskim medijima.