Podijeli članak

Marcelo Brozović, kako je javlja talijanska agencija Ansa, opet je imao ispad na Apeninima. Nakon nedavne vožnje u alkoholiziranom stanju te prolaska kroz crveno svjetlo, hrvatski reprezentativac ovoga je puta navodno 'ludovao' - u bolnici!

"Bila je to nemirna noć za Hrvata. Brozović je divljao na odjelu hitne pomoći u bolnici gdje je preko reda tražio da ga puste u posjet prijatelju, 42-godišnjem Hrvatu, lakše ozlijeđenom u nogu. Nogometaš je toliko iznervirao djelatnike, da su ovi morali pozvati policiju", piše talijanska državna novinska agencija ANSA.

Isti izvor podsjeća na incident zbog kojeg je kažnjen sa 100.000 eura, odnosno na vožnju u pijanom stanju, pišu Sportske novosti. 

"Čini se da je i posljednjem incidentu u bolnici kumovao alkohol. Policija ga je nekoliko puta pozivala da se umiri, a na kraju se ispričao svima, pa i liječnicima", piše izvor.

Hoće li i kako i ovoga puta reagirati Inter, te kako će sve to utjecati na Brozovićev potencijalni transfer, vrijeme će već pokazati...