Podijeli članak

Poznat je reprezentativni popis za predstojeće gostovanje A-reprezentacije u Srbiji, gdje će Hrvatska i Srbija odigrati dva prijateljska susreta zatvorenog tipa. Hrvatska malonogometna reprezentacija okupit će se u petak 14.lipnja u Zagrebu, odakle će slijedećeg jutra otputovati u Staru Pazovu, gdje će 15. i 16.lipnja igrati protiv domaćina.

Izbornik Mato Stanković za ovu je reprezentativnu akciju pozvao gotovo sve najbolje igrače koji su trenutno na raspolaganju. Tako su se na izbornikovom popisu našli slijedeći igrači:

Žarko Luketin (Split), Filip Bašković (Novo Vrijeme), Franco Jelovčić (Napoli C5), Matej Horvat (Civitella), Luka Perić (Tombesi C5 Ortona), Kristijan Postružin (Dobovec), Vedran Kazazić (Novo Vrijeme), Josip Suton (Split) Tihomir Novak (Sparta Prag), Maro Đuraš (Square), Luka Suton (Vrgorac), Duško Martinac (Vrgorac), Filip Pezelj (Alumnus), David Mataja (Uspinjača)i Stjepan Perišić (Olmissium).

Na popisu izbornika Hrvatske tako su se našla dvojica braće, Josip Suton koji nastupa za Split, i Luka Suton ponajbolji igrač Vrgorca.