Podijeli članak

Tagovi

 

Oko 200 gledatelja u dvorani na Bijelom Brijegu moglo je u četvrtak  večer uživati u kvalitetnim i do kraja uzbudljivim susretima. MNK Stolac je do završnice utakmice imao prednost od 3:2 protiv Mepasa iz Širokog Brijega. Širokobriježani su pokušali stići do poravnanja uvođenjem vratara – igrača, ali to im nije donijelo rezultat, jer je ekipa iz Stoca do kraja susreta postigla još tri gola i slavila s uvjerljivih 6:2.

 

Momčad Caffe Fenixa za koju nastupaju hrvatski reprezentativci Josip Suton i Dario Marinović prošla je u drugo kolo bez borbe. U zakazano vrijeme na parketu se nisu pojavili igrači 1. Pješačke brigade OS BiH.

 

Od natjecanja na Božićnom turniru oprostila se ekipa Ultras puba koja je poražena s 4:3 od Pekarne Vasilj Ljuti Dolac. „Ultrasi“ su imali vodstvo 2:0 i 3:2, ali su Ljutodočani uspjeli preokrenuti rezultat i izboriti prolaz u drugo kolo.

 

U posljednjem susretu večeri HVIDR-a Mostar je bila veliki favorit, ali su juniori Zrinjskog pokazali da kvalitetno igraju i mali nogomet i slavili nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca. Nakon 40 minuta igre bilo je 4:4, da bi na kraju juniori Zrinjskog slavili sa 9:7.

 

Ipak, HVIDR-a Mostar će nastaviti natjecanje budući da su tri igrača koja su igrala za juniore Zrinjskog već nastupala za drugu momčad na Božićnom turniru.