Podijeli članak

Večeras, ponedjeljak 6. srpnja na programu RTV Herceg Bosne od 20.05 možete pogledati novo izdanje emisije "Portret prvaka". U emisiji će se predstaviti nekadašnji košarkaš a trenutačno trenera HKK Čapljina Borisa Džidić. Popularni Boka  u emisiji govori o svojoj igračkoj i trenerskoj karijeri. 

AU: B.B.

Osvrnuo se na početak karijere u  KK Koš odnosno Zrinjskome, te o svojim iskustvima u Ciboni koja je tada igrala Euroligu. Ozljeda ga je u 21. godini spriječila da napravi korak dalje,ali je do tada s hrvatskom mladom reprezentacijom ostvario vrhunske rezultate. Izabran je među 12 najboljih igrača Svjetskog prvenstva. 

Nakon ozljede nastupao je za Široki , Zrinjski te na Cipru i u Grčkoj. Kao trener dokazao se u Studentu, Zrinjskome, Slobodi, Gorici te aktualno u Čapljini. U emisiji o Džidiću govore njegovi suigrači i prijatelji Josip Sesar, Vedran Princ, Dino Repeša i Vedran Bernardić. Reprizu emisije možete pogledati u utorak 7. srpnja u 16 sati. Urednik i voditelj emisije Portret prvaka je Albert Pehar.