Podijeli članak

Drveni inventar terase kafića probio je vjetrobransko staklo i promašilo vozačicu BMW-a koja je pomela terasu. Ona je izbjegavala nalet na auto koji se isparkiravao u osječkoj Ulici kardinala Stepinca

Samo srećom nitko nije nastradao kad je vozačica BMW-a izletjela s ceste i zabila se u terasu kafića u osječkoj Ulici kardinala Stepinca. Naime, u tom trenutku nikoga nije bilo na terasi, a vozačica je zadobila lakše ozljede.

Do nesreće je došlo kad je na prometni trak kojim se kretao BMW, jednim dijelom svog vozila, izašao vozač koji se isparkiravao sa bočnog parkinga u suprotnoj traci. Nije ostavio dovoljno prostora vozačici koja se uplašila sudara pa je refleksno skrenula udesno, prema kafiću. Terasa kafića, koja je ograđena samo drvenom ogradom, posve je uništena jer je vozačica proletjela kroz cijelu terasu. Jedna debela drvena greda zabila joj se u gornji dio vjetrobranskog stakla pa je imala sreću što ju nije probila. Čini mi se da je vozila malo brže nego što bi trebalo, čim ju je auto koji se isparkiravao tako iznenadio. Ja sam baš izlazila iz kafića prebrisati stolove na terasi kada je, ispred mene, zabila u sve. Dobro da nisam izašla par trenutaka ranije jer bi me pregazila - kaže Valentina Soudil, vlasnica kafića dodajući kako je odmah pošla pružiti pomoć vozačici koja je bila u šoku, ali bez vidljivih ozljeda.

Ipak, pozvana je Hitna pomoć koja ju je odvezla, a po automobil je došla vučna služba,prenosi 24sata