Podijeli članak

Glazbenik i kantautor koji je na sceni već 20 godina prvi put će održati koncert u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju.
Koncert je najavljen za petak, 16. kolovoza s početkom u 21 sat i na njemu se očekuju izvođačevi fanovi iz cijele regije. Mnogi su požurili osigurati ulaznice na vrijeme pa ih je za ovaj ljetni koncert ostalo još malo u prodaji.

„VIP ulaznice su rasprodane vrlo brzo, dok ih za tribine ima još 100-tinjak. Do četvrtka će biti po cijeni 25 KM, a od petka, odnosno tjedan dana pred koncert, ako ih ostane, bit će 30 KM“, priopćili su organizatori iz agencije PRimera.

Stoga, preporuka svima koji još nisu osigurali svoju ulaznicu, da požure na prodajna mjesta info pult Mepas Malla u Mostaru i blagajnu Herceg etno sela u Međugorju.

Sve novosti vezane za koncert se mogu pratiti na Facebook stranici organizatora.

Sergej Ćetković ovo ljeto provodi dosta radno, a osim koncerta u Međugorju, očekuje ga još nekoliko njih u cijeloj regiji. Usporedo s druženjima s publikom snima i nove materijale. Upravo je prije nekoliko dana predstavio novi singl, zanimljivu suradnju s Whoo See 'Pusti probleme' koji je zavladalo radijskim i TV eterom regije.