Podijeli članak

Nogometaši Zrinjskog protiv Tuzla Citya slavili su s 5:1, ali to im nije bilo dovoljno da ostanu u igri za obranu naslova prvaka.
 
Sarajevo je pobjedom nad Zvijezdom kolo prije kraja Premijer lige osiguralo titulu, a trener Zrinjskog Blaž Slišković čestitao je Sarajevu na tom ostvarenju.
 
"Tuzla City u Mostar je došla igrati otvoreno što je nama omogućilo otvorenu igru prema naprijed. Mi smo znalački iskoristili neke kontre i polukontre, i na taj način smo postigli lijepa 2-3 gola. Samim time smo osigurali miran nastavak utakmice. Malo mi zamjeraju neki članovi Tuzla Citya što sam 90 minuta 'huškao' svoje igrače, i kod rezultata 5:0. Ali tako je to u nogometu, vi ne možete podcjenjivati protivnika, bolje mu je dati 9 golova i cijeniti ga na taj način, nego se početi 'igrati' kao što je bilo par igrača koji su u drugom poluvremenu podcijenili ekipu Tuzla Citya. Onaj tko se ozbiljno bavi nogometom, ako može neka postigne 10 golova. Ako sam zaslužio deset golova neka ih postigne. Ja kao trener uvijek želim gol više, nije isto kada je 1:0 ili 5:0. Mislim da se moj kolega slaže trpaj koliko god možeš, više će te sutra cijeniti, i nemoj se ponašati podcijenjivački na terenu. Kada vodiš 4:0, 5:0 nema ponašanja na taj način, i nitko to nema pravo. Iz tog razloga sam ja htio 90 minuta jednu agresivnu i napadačku igru, a ne iz razloga da podcijenim gostujuću ekipu. Iskoristit ću ovu priliku da službeno čestitam titulu FK Sarajevo, zasluženu titulu jer su cijelu godinu, bez obzira na padove i uspone imali određenu konstantu. Ova titula je sasvim zaslužena, i ja im ovom prilikom čestitam, kao i kolegi Musemiću i navijačima Sarajeva. Zaslužili su titulu i nama ostalima preostaje da iduće sezone pokušamo se boriti da im je preuzmemo", istaknuo je trener Zrinjskog Blaž Slišković na konferenciji za medije.