Podijeli članak

Nakon što je po odlasku iz HŠK Zrinjski gdje nije dobio pravu šansu prešao u NK Hrvatski Dragovoljac, Tipurić je iza sebe imao sjajnu polusezonu u Zagrebu.

Odigrao je većinu utakmica u prvom dijelu sezone za lidera 2. HNL te bio jedan od najzaslužnijih što će ovaj klub u proljetni dio prvenstva krenuti s liderske pozicije. No, neke stvari na relaciji između ovog nogometaša i Dragovoljca nisu funkcionirale pa je od ove polusezone Mostarac opet slobodan igrač.

"Ne osvrćem se puno iza sebe, već sam to arhivirao i krećem dalje" - govori Tipurić za Pogled.ba
i dodaje:

Želio bih se zahvaliti klubu na ukazanoj šansi i na odličnoj polusezoni iza nas, bili smo pravi tim i prava klapa i sve je to dovelo do sjajnog rezultata. Sada sam već slobodan nogometaš i gledam prema naprijed. Bogu hvala, nekih ponuda već ima, ali neću žuriti s odlukom."

Neslužbeno, Tipurić je na meti nekoliko klubova iz 2. HNL a za Tipurića interesa, osim u Hrvatskoj ima i na Islandu gdje je ovaj nogometaš već igrao. Osim Tipurića Hrvatski Dragovoljac napustili su još neki bitni nogometaši a među njima još jedan Mostarac i još jedno dijete HŠK Zrinjski Dražan Glibo koji je s Tipurićem činio prvi stoperski par ovog zagrebačkog kluba.

AU:B.B.