Podijeli članak

Tagovi

Uoči objave svog novog memoara Darkness to Light, bivša NBA zvijezda Lamar Odom otvorio se o varanju svoje bivše žene Khloe Kardashian, o ovisnosti, ali i o svom aktivnom seksualnom životu.

U memoaru Odom iskreno progovara o svojoj ovisnosti o drogama, kao i gotovo stalnim aferama tijekom 4-godišnjeg braka s Kardashiankom. "Neko vrijeme biti s njom bilo je blagoslov i bio sam najsretniji ikad", piše Lamar u knjizi. "Bili smo jedan od najpoznatijih parova u Hollywoodu i zajedno smo zarađivali više novca nego što smo imali individualno."

Lamar je otkrio i kako mu je još uvijek žao zbog varanja Khloe. "To me muči do današnjeg dana. No žaljenje je nešto s čime svi moramo živjeti."

Odom priznaje i da je bio ovisan o seksu, a tvrdi da je spavao s više od 2000 žena. "Seksao sam se s više od 2000 žena. Bilo je previše striperica za izbrojati", piše. "Nije to bila velika stvar, no često bih im platio. Nikad nisam mislio loše o njima."
 

U intervjuu za magazin People Odom je rekao kako mu je seks bio okidač za droge - jer "dvostruko poboljšate taj osjećaj".

"Moja ovisnost o seksu i o kokainu idu jedna uz drugu."

"Ostao sam bez pornića za gledanje. Tako znate da ste malo pretjerali."

Odomova 14-godišnja karijera završila je 2013. godine, a kako se njegov kraj u ligi bližio, imao je sve više problema. "U početku braka bio sam joj vjeran", piše. "Nisam mogao podnijeti smrtonosni koktel reflektora, ovisnosti, karijere u propadanju i nevjere."

"Jesam li spomenuo paranoju, anksioznost i depresiju... nisam mogao držati kurac u hlačama ni kokain daleko od nosa."

Odom se u listopadu 2015. predozirao te je pronađen bez svijesti u bordelu. Završio je u komi, no gotovo čudesno se oporavio i zna da je sretan što je živ. Tijekom tog razdoblja Khloe je pauzirala razvod. 

"Njezina ljubav za mene morala je biti bezuvjetna", rekao je. Razvod su okončali krajem 2016.