Podijeli članak

Grahek je bila najtraženija manekenka dok je ljubila i borila se za poduzetnika Šelendića, što je uključivalo tučnjave po noćnim klubovima, a nakon razvoda više nije u epicentru javnosti.

Prije sedam godina Malina Grahek (28) žarila je i palila domaćim modnim pistama. Danas u tajnosti prodaje urne i mrtvačke sanduke u obiteljskom pogrebnom poduzeću. Umirovljena manekenka tako na poslu vrijeme krati izležavajući se u lijesu.

Turbulentnu romansu s Josipom Šelendićem počela je 2009., kad je par tulumario u narodnjačkim klubovima kojima je poduzetnik bio suvlasnik. Pričalo se kako su manekenki smetale Šelendićeve bivše djevojke, pa je Malina u noćnom provodu nasrnula na Josipovu bivšu, manekenku Anteu Kodžoman (36).

- Malina je došetala do nekih cura, uzela im bocu sa stola i bacila je na pod. Antei je prišla s leđa i počupala je za kosu. Redari su je izveli. Malina je vikala da je ona najljepša i da je ona gazdarica - prepričavali su svjedoci iz kluba.

Dvije godine kasnije se, navodno, na rođendanskoj zabavi sukobila i sa sportašicom Ivanom Brkljačić (34). Josip je u to vrijeme, paralelno s ugostiteljskom, gradio karijeru u Dohi, gdje se bavio građevinom. Prijatelji para šokirali su se njihovim ekspresnim prekidom te razvodom u tajnosti. Josipu je, šuškalo se, dosadilo svađati se s manekenkom.

Zabave uz potoke šampanjca i obilaženje narodnjačkih klubova Malina je zamijenila poslom od 8 do 16 sati, druženjem s roditeljima i odgojem sina. Dječak živi s majkom, koja je, doznajemo, svakodnevicu podredila obavezama svog jedinca, a s bivšim je suprugom ostala u korektnim odnosima.

Poduzetnika su ubrzo nakon razvoda od Maline često viđali u društvu mlađih manekenki, no niti s jednom nije bio u ozbiljnijoj ljubavnoj vezi. Malinino i Josipovo glamurozno vjenčanje 2010. stajalo je dva milijuna kuna, a mladenka se od znatiželjnih pogleda skrivala iza crnih kišobrana.

Unuka generala Čermaka, koji naftnim biznisom godišnje zaradi nekoliko desetaka milijuna kuna, Lana Gadža Čermak (27), nakon ljubavnog trokuta s Vedranom Ćorlukom (31) i Frankom Batelić (25) krije detalje svog ljubavnog života.

S pjevačicom Majom Šuput (38) obilazila je luksuzne hotele u egzotičnim krajevima gdje su djevojke nerijetko jutra dočekivale plešući po stolovima. Lana je ispijala skupocjena pića između letova u VIP čekaonicama na aerodromima čime se hvalila na društvenim mrežama.

No, posljednjih mjeseci Lana krije detalje svog života od znatiželjnika baš kao i Davor Bienenfeld, suvlasnik restorana Time.

- Etiketu zlatne mladeži dobio sam zbog uspjeha mog oca i to mi ne smeta. Ne mogu sad pametovati nekome i kazati mu nemoj voziti dobar auto ili nositi skupi sat kad sam sve to radio u mladosti - iskren je Bienenfeld. Uglađena odijela zagrebački šminker zamijenio je ležernim izdanjima. Na društvenim mrežama ističe svoje avanture s dalekih putovanja pa se nedavno pohvalio fotografijom na kojoj je pozirao s pitonom oko vrata.

U noćne klubove sve rjeđe zalazi najmlađi Gazdin sin Ivan Todorić (33). Prije deset godina odijevao je sportske komade, a pozornost je plijenio majicom na kojoj je istaknuo natpis “Working Class Hero”. Premda je njegova supruga Milica nedavno viđena u zagrebačkom kafiću, nitko ne zna je li se Ivan vratio u Hrvatskoj otkad mu se sin Vid rodio u Zürichu.

Desna ruka Zdravka Mamića, Nikky Vuksan (40), ljubio je ljepotice Tatjanu Jurić pa Eciju Ivušić. Početkom godine vjenčao se s odvjetničkom vježbenicom Marinelom Penavom te povukao iz javnosti.