Podijeli članak

Neki su se roditelji ipak suzdržali od glasnog navijanja jer smatraju to neprimjerenim, a drugi smatraju da se turnir trebao i otkazati

Dječak iz Splita Srđan Mladinić jučer predvečer smrtno je stradao na bazenima u sarajevskom hotelskom resortu Hills na Ilidži. Kako su danas pokazali nalazi obdukcije, ipak se utopio, a ne doživio srčani udar kako je to novinarima ispričala organizacija turnira Šampion Junior Kup 2019.

No, unatoč tragediji, u četvrtak, dan nakon tragedije, odigrale su se predviđene utakmice u okviru navedenog turnira u nekolicini dvorana u Sarajevu, doznaje Slobodna Dalmacija.

Tako se u dvorani Grbavica prije utakmica održala minute šutnje te su igrači nosili crne trake, no to nije bio slučaj kod pojedinih utakmica mlađih generacija u drugim dvoranama jer djecu nisu htjeli dodatno uznemiravati.

Neki su se roditelji ipak suzdržali od glasnog navijanja jer smatraju to neprimjerenim, a drugi smatraju da se turnir trebao i otkazati. "U normalnom svijetu ovaj bi turnir bio otkazan i točka. Cijela priča je strašna", komentirao je jedan od roditelja, doznaje Slobodna Dalmacija.

Velik broj trenera dogovorio se da će u tišini odraditi svoj posao.