Podijeli članak

Poduzetnik i marketinški stručnjak Ejub Kučuk koji je krajem prošlog mjeseca obznanio da je pozitivan na koronavirus, napokon je, kako kaže, dobio rješnje o obveznoj izolaciji i to 18 dana kako je porodica Kučuk retestirana i kako je negativna na koronavirus.

Naime, 27. srpnja Ejub Kučuk je privatnim testiranjem saznao da su on i supruga pozitivni na koronavirus.

"Kučuk Ejubu, s prebivalištem u ulici Ejuba Ademovića 33, čija analiza uzorka je pozitivna na SARS CoV-2-Influenza (COVID 19), određuje se kućna izolacija i stavljanje pod zdravstveni nadzor, kao i njegovim bliskim članovima obitelji: Kučuk Nermina, Kučuk Amina, Kučuk Ahmed, Kučuk Jasmina i Kučuk Adem s kojima je bio u neposrednom kontaktu zadnjih 14 dana", stoji u rješenju Ministarstva zdravlja.

Nadalje stoji da kuća izolacija traje dok se zarazna bolest klinički i dijagnostički ne isključi te da stupa na snagu danom donošenja. Međutim, prema Kučukovoj tvrdnji, rješenje o izolaciji dobio je 34 dana od prvih simptoma i to 18 dana kako je obitelj Kučuk negativna na koronavirus, prenosi Klix.ba. 

"Došlo mi rješenje o izolaciji. Osamnaest dana kako smo negativni, 34 dana od prvih simptoma, 18 dana od izdavanja rješenja", napisao je Kučuk na Facebook profilu.

Do tada je obitelj Kučuk bila samoinicijativno u izolaciji. Kučuk se i ranije na Facebook profilu žalio kako nikada nije dobio rješenje za obveznu izolaciju te da ih za to vrijeme nitko nije obilazio niti provjeravao.

Također u tijeku svog liječenja, Kučuk je pisao o svim problemima i nepravilnostima s kojima se susretao u tijeku svog oporavka od koronavirusa.