Podijeli članak

Glazbenik Đorđe Balašević (66) otkazao je u petak rasprodani koncert u Kragujevcu zbog zdravstvenih problema. U petak su mu ugradili dva stenta u Institutu za kardiovaskularne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici.

"Oporavak teče dobro zahvaljujući njegovom jakom organizmu", rekao nam je izvor blizak bolnici. Posjete su i dalje zabranjene, jedino ga smiju posjetiti članovi obitelji, i to vrlo kratko.

Prema neslužbenim informacijama, trebali bi ga iz bolnice na kućnu njegu pustiti za 5, 6 dana uz posebno propisanu terapiju. Njegova kći Beba Balašević prijatelje i fanove obavijestila je o svemu preko društvene mreže. 

"Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumijevanje i što nam drugo ostaje... Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije. Đole kaže da će donijeti liječničku ispričnicu ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete vi to tražiti. Za koji dan će biti sve sasvim ok pa nastavljamo. Molim vas za razumijevanje i strpljenje, točan novi datum koncerta javit ćemo za nekoliko dana, dok sve dođe na svoje. Naši smo", napisala je.

Inače, ovaj kantautor planira ubrzo nastupiti i u Hrvatskoj, 20. prosinca u Osijeku i 26. prosinca u zagrebačkoj Areni.