Podijeli članak

Neno Murić kraj godine provodi radno, a za vjernu publiku pripremio je novogodišnji poklon- novu pjesmu i spot. Singl “Ukrao sam je” nastavak je lijepe priče u kojoj smo uživali kroz pjevačev veliki hit “Baraba mekog srca”. 

Vesela ljubavna pjesma rasplesat će zasigurno slušatelje u najluđoj noći, a pjesmu za koju je glazbu radio Alen Ruvić, a aranžman Senad Drešević, napisao je sam Neno Murić.
Pjesma je već dobila i vizualni identitet, a lijep i dinamičan spot je režirao Safet Hadžimusić, u suradnji sa asistentima Arnejom Misirlićem, Adisom Bajtarevićem i Farisom Kruščicom.  

Prelijepa Ana Bavrka glavna je akterica videa koji je sniman u Sarajevu, a ona se pojavljuje u ulozi mlade u vjenčanici, koju je savršeno odigrala.  Najzanimljivije je bilo tijekom snimanja u centru grada, gdje su uvjerljivim “mladencima” iz spota prilazili prolaznici i čestitali. Sliku su upotpunili statisti, koji su uz Nenu plesali, pjevali i glumili.

Premijera je planirana za kraj godine, a Murić ima velika očekivanja od pjesme i spota.

- Vjerujem da će ova pjesma postati dio repertoara u klubovima, a posebno na svadbenim veseljima. Ljubavne priče sa sretnim krajem, kakva je “Ukrao sam je”, su rijetkost na sceni i s nestrpljenjem čekam da je otpjevam pred svojom publikom – kaže popularni pjevač.