Podijeli članak

Tagovi

Ukoliko vjerujete da položaji planeta uvelike kroje kakva vas događanja očekuju, primite na znanje sljedeći savjet astrologa Neila Spencera i, slikovito rečeno, sakrijte se ispod deke sve dok ne prođe 21. prosinca, odnosno zimski solsticij. Bit će to prema njegovom tumačenju namračniji dan u godini u svakom smislu i pogledu, i to iz razloga što nas u svemiru očekuje raspored kakav nismo vidjeli još od 1664. godine, piše Dnevnik.hr.

Naime, Sunce i Saturn će se “poravnati” tek što Sunce uđe u znak Jarca, što su okolnosti pod kojima nipošto ne treba donositi važne odluke jer mogu imati dugoročne negativne posljedice. Spencer je uz to upozorio da će vam tijekom zimskog solsticija svaka zadaća činiti dvostruko težemo negoli inače, s čime se slažu i njegove kolege s internetske stranice Lunar Living.

Tamo se u najavi 21. prosinca ističe rečenica da bi se u četvrtak mogli osjećati ograničeno i bez energije, a Jayashree Bose s bloga Feng Shui ide još dalje te navodi da bi vam bilo mudro ništa ne planirati. “Sve što ćete poduzimati 21. i 30. prosinca će biti podložno promjenama i odgodama u posljednji trenutak. Zato izbjegavajte dogovore i sastanke, donošenje konačnih odluka, ali i putovanja ako vam nije do čekanja u zračnim lukama, željezničkim ili autobusnim postajama”.