Podijeli članak

Trener Zrinjskog Ante Miše rekao je nakon poraza od Ludogoretsa u susretu 3. pretkola Europske lige da je zadovoljan rezultatom i da s povratkom igrača koji nisu igrali u Bugarskoj Plemići imaju razloga da se nadaju čudu, a to je plasman u play-off.

Zrinjski je u 16. minuti primio pogodak, a nakon toga je golman Soldo imao nekoliko sjajnih obrana te je svoju mrežu do kraja susreta sačuvao netaknutom.

"Teška utakmica s odličnim protivnikom. Mi smo napravili ono po što smo došli, imamo aktivan rezultat i pokušat ćemo iznenaditi Ludogorets u uzvratu. S obzirom na to da poznajem našeg protivnik i to s kojim igračima raspolažu, ako se može biti zadovoljan u porazu, onda sam danas zadovoljan. Mi smo danas patili na utakmici, golman nam je bio raspoložen, držao nas je i održao do kraja u utakmici", kazao je Miše, pa nastavio:

"Pet standardnih igrača nam je nedostajalo i to onih pet koji su nam izuzetno bitni. Oni bi trebali biti spremni za četvrtak i tu gradim veliki optimizam da bi u uzvratu mogli napraviti čudo i izbaciti Ludogorets", kazao je Miše.
 

Uzvratni susret igra se za sedam dana u Širokom Brijegu.